Soili Helminen ja Ulla Veirto on nimitetty sisältöjohtajiksi strategiseen sisältömarkkinointi- ja viestintätoimisto Era Contentiin. Molemmilla on monipuolista osaamista brändeistä, sisällöistä, viestinnästä, prosesseista sekä yritys- ja yhteiskuntavastuusta.

 

Sisältöjohtaja Soili Helminen

 

Soili Helminen siirtyy sisältöjohtajaksi erityisesti Eran uusiin asiakkuuksiin Kuntarahoitus Oyj:n viestintä- ja yhteiskuntavastuupäällikön tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt Aspa-konsernin viestintäpäällikkönä, tiedottajana Tekesissä, tuottajana Sanoma Yritysjulkaisuissa ja tutkimussuunnittelijana Helsingin Sanomien mediamarkkinoinnissa.

Uskon tavoitteelliseen ja käytännönläheiseen työhön sekä tuloksiin – en kikkailuun. Minulle tärkeitä ovat erityisesti yritys- ja yhteiskuntavastuun teemat. En usko, että yksikään organisaatio voi enää ohittaa niitä toiminnassaan. Sisällöillä ja viestinnällä on valtava rooli vastuullisten toimintatapojen levittämisessä, mutta myös viestinnän ja markkinoinnin itsessään pitää olla vastuullista”, Soili Helminen sanoo.

sisältöjohtaja Ulla Veirto

 

Ulla Veirtolla on monipuolinen kokemus sisältöjen johtamisesta ja tekemisestä sekä mediasta. Hän on työskennellyt Kauneus&Terveys– ja Voi Hyvin -lehtien sekä terve.fi:n päätoimittajana, Kodin Kuvalehden ja Glorian toimituspäällikkönä sekä toimittajana Apu-lehdessä ja Ilta-Sanomissa. Erassa hän keskittyy sisältöjohtajana sisältöjen laadun ja prosessien kehittämiseen sekä editointiin.

On hauskaa, että pääsen käyttämään osaamistani ihan uudenlaisten brändien ja sisältöjen tekemisessä. Eri aihepiireihin syventyminen sekä monenlaisten yleisöjen ja tavoitteiden saavuttaminen kiehtovat minua. Nautin siitä, että Erassa sisältöjen suunnittelu on ryhmätyötä ja lopputulosta hiotaan yksityiskohtia myöten”, Ulla Veirto sanoo.

Eran ydintekemistä jatkuvien sisältömarkkinointi- ja viestintäkumppanuuksien ohella ovat brändi- ja strategiatyöt, konseptointi, valmennukset ja visuaalinen suunnittelu.

Uskomme näkemyksellisyyden, vankan osaamisen ja innostuneen asenteen yhdistelmään niin ihmisissä kuin koko tiimissämme. Kuten kaikki eralaiset, Soili ja Ulla rikastuttavat ajatteluamme ja auttavat meitä olemaan yhä parempi kumppani. Olemme iloisia, että heidän kokemuksensa on nyt asiakkaidemme käytössä”, Eran operatiivinen johtaja Tuomas Littunen sanoo.

  • Artikkelin kategoria:Nimitys