*Oletko sinä eranomainen sisältöjen, viestinnän tai markkinoinnin osaaja: innostunut, innostava, utelias, näkemyksellinen ja luova ammattilainen?

Jos tunnistit itsesi, lue lisää! Haemme nimittäin nyt 25-henkisen tiimimme uusiksi vahvistuksiksi sisältöjohtajaa, viestintästrategia, asiakkuusjohtajaa ja digistrategia.

Sisältöjohtaja vastaa omien asiakkuuksiensa sisältöjen johtamisesta, kehittämisestä ja laadusta – sekä pitää sisällöntuotannon lukuisat langat tiukasti käsissään. Hän on myös mukana rakentamassa brändejä, laatimassa sisältöstrategioita ja luomassa konsepteja.

Hae sisältöjohtajan tehtävää, jos olet sisältöjen suunnittelun ja johtamisen tai viestinnän vahva ammattilainen. Innostut yhtä lailla strategisista pohdinnoista kuin yksittäisten sisältöjen hiomisesta huippuunsa. Seuraat yhteiskuntaa ja elämää väsymättömällä mielenkiinnolla. Haluat vaikuttaa ja avata ihmisille uusia näkökulmia.” – Operatiivinen johtaja Tuomas Littunen

Viestintästrategi toimii viestinnän asiantuntijana ja tekijänä eri asiakkuuksissamme. Hän laatii viestintäsuunnitelmia, pohtii viestikärkiä, tekee sisältöjä ja seuraa medioita. Viestintästrategi voi myös toimia asiantuntijana asiakkaamme tiimissä tai sisällöntekijänä joissakin asiakkuuksissamme.

Viestintästrategilta toivomme käytännön kokemusta viestinnän monipuolisesta tehtäväkentästä: niin strategisesta suunnittelusta, toimenpiteiden toteuttamisesta kuin johdon ja asiantuntijoiden tukena toimimisesta. Teemme viestintää kasvavalle joukolle asiakkaita, joten meillä pääset sekä näyttämään taitosi että oppimaan uutta.”

Asiakkuusjohtaja vastaa omien asiakkuuksiensa pitkäjänteisestä ja strategisesta kehittämisestä, tavoitteiden toteutumisesta ja eranomaisesta asiakaskokemuksesta. Hän on tiiviisti mukana markkinointitoimenpiteiden suunnittelussa.

Etsimme tehtävään asiakkuuksien hoidon ja erityisesti digitaalisen markkinoinnin ammattilaista, joka osaa yhdistää asiakkaan tarpeet, markkinoinnin keinot ja eri kanavien mahdollisuudet. Jos innostut uuden luomisesta, yhdessä tekemisestä ja asiakkaiden onnistumisesta, ole meihin yhteydessä!” – Asiakkuus- ja digitiimin vetäjä Tiina Eerola

Digistrategi kehittää asiakkaidemme markkinointia analytiikan, SEOn, SEMmin ja some-markkinoinnin keinoin. Hän suunnittelee kampanjoita ja toimenpiteitä sekä hoitaa omien asiakkuuksiensa jatkuvaa markkinointia.

Sinun kannattaa hakea digistrategiksi meille, jos suhtaudut intohimoisesti web-analytiikkaan, hahmotat kokonaisuuksia ja luot ratkaisuja datan avulla. Sinulla on kokemusta yleisistä web-analytiikan työkaluista, kuten Google Analyticsistä ja markkinoinnin konversiomittaamisesta. Olet tehnyt hakusanamainontaa ja tunnet hyvin sosiaalisen median kanavat.”

Tervetuloa töihin Eraan

Olemme asiakkaidemme strateginen sisältö-, viestintä- ja markkinointikumppani. Kasvava asiakaskuntamme ulottuu pörssiyrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään.

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Työskentelemme aina tiimeissä toistemme osaamista täydentäen ja ideoita paremmiksi sparraten.

Pitkäikäiset ja kasvavat asiakkuutemme kertovat asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta – suositteluarvosanamme on 9,5. Suomen Asiakastieto on sijoittanut meidät toimialamme parhaan 2 prosentin joukkoon jo toista vuotta peräkkäin.

Koska tässä vaiheessa haluat varmasti tutustua meihin paremmin, voit

Kysy lisää ja lähetä hakemuksesi

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä ja vastaamme kysymyksiisi! Jos olet kiinnostunut sisältöjohtajan tai viestintästrategin töistä, soita operatiiviselle johtajallemme Tuomas Littuselle, 040 740 0617, maanantaina 11.10. klo 16–17 tai keskiviikkona 20.10. klo 16–17. Asiakkuusjohtajan ja digistrategin tehtävistä kertoo puolestaan asiakkuus- ja digitiimimme johtaja Tiina Eerola, 040 555 4051, maanantaina 11.10. klo 16–17 tai tiistaina 19.10 klo 16–17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@eracontent.com. Hakemuksesi haluamme viimeistään perjantaina 22.10.