Tarinallisuudesta voimaa videokerrontaan

360-käynti työmaalla, tankotanssia kurottajan nokassa ja stunttihyppy motocross-pyörällä. Cramo haluaa olla digitaalisuudessa alansa edelläkävijä kaikilla rintamilla. Siksi rakennuskoneita ja työmaapalveluita vuokraava yritys panostaa videokerrontaan, jossa yhdistyvät tarina ja tunne.

Mitä tavoittelette videokerronnalla, Cramon Digital Marketing Specialist Sari Lindfors?

Meillä on luovuutta ja kyky palvella asiakkaidemme kaikenlaisia tarpeita, ja tätä viestiä haluamme välittää uusilla kiinnostavilla tavoilla myös työmaiden ulkopuolella. Digitaalisuus on Cramon juttu, joten videot toimivat meillä paremmin kuin perinteiset artikkelit. Helsingin rautatieaseman työmaalla kuvattu 360-video on viimeisin kokeilumme myyntimme työkaluksi. 360-videolla voimme esitellä monipuolisia palveluitamme selkeästi. Kalvosulkeiset eivät ole tätä päivää.

Tavoittelemme videoilla lisää tunnettuutta, ja siksi käytämme niitä muun muassa some- ja brändimainonnassa.

Miten videokerrontanne on kehittynyt?

Era on tuonut videoihimme erityisesti kerronnallisuutta. Aiemmin ne olivat mainosmaisia tietopläjäyksiä, mutta nyt niissä yhdistyvät tarina ja tunne, draaman kaari sekä ammattimainen jälki.

Era suunnittelee, ideoi ja käsikirjoittaa videot tarpeidemme pohjalta. Yhteistyömme myötä niistä on kehittynyt elokuvamaisia ja tarkasti mietittyjä kokonaisuuksia, joilla brändilähettiläämme ja yhteistyökumppanimme välittävät viestiämme ja arvojamme samaistuttavasti ja kiinnostavasti.

Yllättävyys on nykyään tärkeä osa videokerrontaamme: muun muassa tankotanssia kurottajan nokassa, stunttihyppy motocross-pyörällä sekä treenivideo amerikkalaisen jalkapallon naisten maajoukkueen kanssa. Kaikki on sidoksissa haluamaamme sanomaan ja toimii osana isoa kokonaisuutta.

Miksi juuri Era?

Eran ilmaisu on vetoavaa muodossa kuin muodossa, mutta videotuotannot ovat ylittäneet odotuksemme. Ne ovat saaneet hyvän vastaanoton myös katsojilta.

Viimeisin projektimme, 360-video työmaalta, oli pitkä ja tarkkuutta vaativa prosessi. Järjestelyt aloitettiin jo puolisen vuotta ennen varsinaista kuvausta huolellisella suunnittelulla. Olemme erittäin tyytyväisiä Eran projektinhallintakykyihin: vaikka liikkuvia osasia riittää, yhteistyö eralaisten kanssa on aina jouhevaa, ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Meitä arvostetaan asiakkaana.

Kun videon spekseistä on sovittu, asiakkaana pääsee helpolla – Era hoitaa!

Haluatko kuulla lisää?

Eero Anhava

Toimitusjohtaja ja osakas
040 123 4567
eero.anhava@eracontent.fi