Sisältömarkkinoinnissa valjastamme kohderyhmiäsi puhuttelevat sisällöt toteuttamaan tavoitteitasi. Sisältömarkkinointi tavoittaa oikeissa kanavissa, herättää kiinnostusta, saa aikaan toimintaa ja sitouttaa.

Vaikuttava sisältömarkkinointi kumpuaa tavoitteidesi ja kohderyhmiesi tarpeiden sekä elämäntilanteiden luovasta ja näkemyksellisestä yhdistämisestä. Näin syntyvät teemat, erottuvat kerronnan tavat ja persoonallinen ääni, jotka puhuttelevat ja saavat aikaan toimintaa niin omassa, ostetussa kuin ansaitussakin mediassa.

Uskomme pitkäjänteiseen ja avoimeen yhteistyöhön, jossa seuraamme sisältömarkkinoinnin tuloksia jatkuvasti, kehitämme tekemistä analyyttisesti ja olemme valmistautuneet reagoimaan nopeasti.

Brändi- ja strategiatyön pohjalta räätälöimme tarpeisiisi sopivan sisältömarkkinoinnin kokonaisuuden. Se voi sisältää ratkaisuja aina monikanavaisten sisältöjen tekemisestä kohdistettuun some-markkinointiin tai vaikkapa täysin ulkoistettuun sisältödeskiin.

 

“Valitsimme Era Contentin sisältömarkkinointimme strategiseksi kumppaniksi, koska heidän ehdotuksensa oli yhtä aikaa näkemyksellinen, elämyksellinen ja asiakaslähtöinen.”
Markkinointipäällikkö Sanna Kinnunen, REDI

Miten?

Sisältökumppanuus kanssamme takaa sisältöjesi strategisen ja pitkäjänteisen kehittämisen.

 1. Suosittelemme sisältömarkkinoinnin aloittamista brändityöllä ja sisältöstrategian tekemisellä.
 2. Sisältökumppaninasi vastaamme niin sisältöjen suunnittelusta, tuotannosta, julkaisemisesta, markkinoinnista kuin analysoinnistakin.
 3. Käytössäsi ovat Suomen parhaat sisältömarkkinoinnin asiantuntijat tai ikioma tiimisi, joka voi myös työskennellä osana omaa organisaatiotasi.
 4. Toimintasi tehostuu, kun yhteistyö perustuu selkeälle strategialle, on jatkuvaa ja prosessit hioutuvat huippuunsa. Joustamme tarpeidesi ja tilanteiden mukaan.

Räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden

Olemme täyden palvelun sisältötoimisto, ja tarjoamme sinulle sisältömarkkinointia avaimet käteen -periaatteella.

 • Auditointi
 • Brändityö
 • Sisältöstrategia
 • Monikanavainen sisällöntuotanto
 • Digistrategiat ja -uudistukset
 • Viestintä
 • SEM ja SEO
 • Koulutus ja valmennus

Kerron mielelläni lisää!

Eero Anhava
Toimitusjohtaja & osakas
eero.anhava@eracontent.com
040 530 4895