Rakenna brändi tai laadi strategia innovaatiosetelillä

Business Finlandin Innovaatiosetelillä pistät markkinointisi kerralla kasvun edellyttämään iskukuntoon!

Kun tähtäät kasvuun ja kansainvälistymiseen, aloita panostamalla yrityksesi brändiin ja markkinointistrategiaan.

Brändi määrittää koko organisaatiosi tai tuotteesi olemassaolon tarkoituksen ja luonteen. Se motivoi tekijöitä, antaa toiminnalle suunnan ja perustelee kohderyhmillesi vastaansanomattomasti, miksi juuri sinun tuotteesi tai palvelusi on oikea valinta heille.

Markkinointistrategia on puolestaan avain tavoitteelliseen, tulokselliseen ja tehokkaaseen tekemiseen. Se kertoo miksi, kenelle ja miten markkinointia ja viestintää yrityksessäsi tehdään sekä määrittelee mittarit, joilla onnistumista seuraat.

”Halusimme kertoa sidosryhmillemme, millainen olemme. Meillä on aina ollut vahva arvopohja, mutta kaipasimme ammattilaisten apuja mission, vision ja arvojen selkeyttämiseen. Suurin muutos tapahtui korviemme välissä, ja moni asia muuttui nopeasti myös käytännön tasolla.”

Johtaja Markus Lähdesniemi, Bazar Kustannus

Koko brändi- tai strategia­projekti Innovaatio­setelillä

Innovaatioseteli on tarkoitettu alle 5-vuotiaille yrityksille. Voit hakea Business Finlandin 4 500 euron arvoista Innovaatioseteliä joko brändi- tai strategiatyön tekemiseen kansainvälistymisen tueksi. Brändi- ja strategiatyöpakettimme takaavat, että innovaatioseteli kattaa kaikki projektin kulut.

Rahoituspalvelussa avustuksen määrä on 4 500 euroa ja yrityksen omarahoitusosuus 1 500 euroa.

1. Määrittele tarpeesi

Mitä työkaluja ja ohjenuoria yrityksesi kansainvälinen kasvu vaatii? Onko yrityksesi brändi määrittelemättä tai puuttuuko siitä kansainvälinen näkökulma? Entä ovatko markkinoinnin ja viestinnän suunnitelmasi viritetty kansainvälistymisen vaatimalle tasolle? Me Erassa sparraamme sinua kasvun vaatimista markkinointipanostuksista.

2. Hae Innovaatioseteliä

Autamme sinua laatimaan hakemuksen Business Finlandille.

3. Hyväksy rahoituspäätös

Business Finland käsittelee hakemuksesi kahdessa viikossa. Jos yrityksellesi myönnetään Innovaatioseteli, sinun pitää hyväksyä myönteinen päätös sähköisesti.

4. Kääritään hihat

Brändisi tai markkinointistrategiasi syntyy tiiviissä työpajatyöskentelyssä asiantuntijoidemme johdolla. Käytännön toteutuksesta ja aikataulusta sovimme starttipalaverissa, ja valmiin työn luovutamme, kun olet sen hyväksynyt.

5. Laadi loppuraportti

Maksat valmiin työn Eralle, ja Business Finland maksaa summan takaisin yrityksellesi. Rahoituksen maksaminen edellyttää loppuraportin lähettämistä Business Finlandille 10 kuukauden kuluessa rahoituspäätöksestä.

Jatketaanko livenä?

Ole yhteydessä, niin kartoitetaan tarpeesi ja mahdollisuutesi hakea Innovaatioseteliä!

Mervi Rantakari

Seinäjoen toimiston johtaja
050 414 4252
mervi.rantakari@eracontent.com