nimitys-tarja-kopra-4-5

Tarja Kopra asiakkuuspäälliköksi sisältötoimisto Era Contentiin

Sisältötoimisto Era Contentin vauhdikas kasvu jatkuu uusien ja kasvavien asiakkuuksien siivittämänä. Uusin eralainen on asiakkuuspäällikkö Tarja Kopra.

Tarja Kopra siirtyy Era Contentin asiakkuuspäälliköksi Kustannusosakeyhtiö Otavasta, jossa hän on toiminut yli 30 vuoden ajan viestinnän asiantuntijatehtävissä. Viimeksi hän on vastannut muun muassa Otavan kaunokirjallisuuden sekä lasten- ja nuortenkirjojen mediaviestinnästä.

”Vauhdikas kasvumme jatkuu sekä uusien että laajentuvien asiakkuuksien myötä. Sisällöntuotannon lisäksi panostammekin vahvasti asiakkuuksien hoitoon, jotta varmasti vastaamme kunkin asiakkaamme tarpeisiin juuri oikeilla ja vaikuttavilla ratkaisuilla. Tarjan kokemus viestinnästä ja vaikuttamisesta sekä laajat verkostot kulttuurin ja median kentillä tuovat jälleen uuden ulottuvuuden monipuoliseen ja näkemykselliseen tiimiimme”, toimitusjohtaja Eero Anhava sanoo.

”Sisällöt, brändit ja asiakaslähtöisyys ovat olleet aina työni kulmakiviä. On ilo jatkaa työtä niiden parissa Eran huipputiimissä ja kiinnostavien asiakkaiden kanssa. Oma kokemukseni on, että jokaisella ihmisellä, yrityksellä ja yhteisöllä on oma tarinansa, joka odottaa tulla kerrotuksi”, Tarja Kopra sanoo.

Pian kolme vuotta täyttävässä Erassa työskentelee Tarja Kopran aloitettua 16 henkilöä. Lisäksi Eralla on monipuolinen kumppaniverkosto.