pääkuva-desktop_2000x1500_nim_Tuomas

Sisältötoimisto Era kasvaa – Tuomas Littunen projektijohtajaksi

Tuomas Littunen on nimitetty Era Contentin uudeksi projektijohtajaksi. Reilun vuoden ikäinen Era on toimisto, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja brändejä kertomaan tarinansa vaikuttavin tavoin.

Tuomas Littunen aloittaa projektijohtajana Era Contentissa joulukuun alussa. Nimitys tukee Anu NissisenRiitta Pollarin ja Eero Anhavan viime vuonna perustaman sisältötoimiston nykyisiä asiakkuuksia ja vahvaa kasvua. Eran asiakkaita ovat muun muassa SRV Yhtiöt, Ifolor sekä Olo- ja Emo-ravintolat.

”Vaikuttavien sisältöjen ja kanavavalintojen merkitys yritysten liiketoiminnan vauhdittajana kasvaa koko ajan. Eran palveluiden suosio perustuu siihen, että tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen yhdistelmän strategista ajattelua ja luovaa näkemystä. Rautaista sisältö-, brändi-, konseptointi- ja prosessiosaamista ohjaavat data ja analytiikka. Tuomaksen mukana saamme Eraan lisää vahvaa osaamista, ja voimme palvella asiakkaidemme tarpeita entistäkin monipuolisemmin”, Toimitusjohtaja Anu Nissinen sanoo.

Tuomas Littusella on 15 vuoden monipuolinen kokemus viestinnästä ja media-alalta Sanoma-konsernissa. Sanoma Media Finlandin ja Sanoma Magazines Finlandin viestintäpäällikkönä hänen vastuullaan ovat olleet muun muassa muutos- ja strategia- ja henkilöstöviestintä, tuote- ja BtoB-viestintä sekä lukuisat projektit, kuten tuotelanseeraukset, tapahtumat, kumppanuushankkeet ja viestinnän konseptointi.

”Nyt, jos koskaan, suomalaiset haluavat kuulla innostavia, rohkaisevia ja visionäärisiä tarinoita. On todella innostavaa päästä kertomaan niitä Eran kasvuhakuisten ja innovatiivisten asiakkaiden kanssa. Yhtä hienoa on liittyä osaksi Eran tiimiä, jonka tiedän olevan todellinen huippujoukkue”, Tuomas Littunen sanoo.