pääkuva-desktop_2000x1500_nim_Henna

Henna Rautiainen sisältötoimisto Era Contentin kasvavaan tiimiin

Henna Rautiainen on nimitetty tuottajaksi Era Contentiin. Reilun vuoden ikäinen Era on vahvassa kasvussa oleva sisältötoimisto, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja brändejä kertomaan tarinansa vaikuttavin tavoin.

Henna Rautiainen vahvistaa Era Contentin tiimiä vahvalla ja monipuolisella sisältöosaamisella ja ainutlaatuisen laajalla suhdeverkostolla. Hän on toiminut 17 vuoden ajan toimittajana Me Naisissa.

”Eran toiminta laajenee koko ajan ja ensi vuoden alussa julkaisemme ensimmäiset omat sisältöpalvelumme kaupallisesti kiinnostaville kohderyhmille. Hennan rautainen sisältöosaaminen, kyky ennakkoluulottomaan ideointiin ja uskomattoman monipuolinen suhdeverkosto tukevat sekä nykyisiä asiakkuuksiamme että uusia kasvuhankkeitamme. Tulemme pian tarjoamaan yrityksille aivan uudenlaisia sisältömarkkinoinnin ratkaisuja”, Eran osakas Riitta Pollari sanoo.

”Kertomistaan odottavien tarinoiden ja mielenkiintoisten ihmisten vetovoima on valtava. Olen innoissani päästessäni luomaan vaikuttavia sisältöjä yhdessä Eran huipputiimin ja edelläkävijäasiakkaiden kanssa”, Henna Rautiainen sanoo.

Sisältötoimisto Era Content on Anu Nissisen, Riitta Pollarin ja Eero Anhavan viime vuonna perustama sisältötoimisto, joka tekee strategioita, luo konsepteja ja tuottaa sisältöjä. Eran asiakkaita ovat muun muassa SRV Yhtiöt, Ifolor sekä Olo- ja Emo-ravintolat.