artikkelin-pääkuva-desktop_2000x1500_nimitys_tit

Titta Kiuru sisältöjohtajaksi Era Contentiin

Titta Kiuru on nimitetty sisältöjohtajaksi sisältömarkkinointi- ja viestintätoimisto Era Contentiin. Hänellä on vahva osaaminen niin kuluttajabrändien sisältömarkkinoinnista kuin mediastakin.

Titta Kiuru siirtyy Eraan markkinointitoimisto Generosta, jossa hän on sisältöstrategina johtanut asiakkuustiimiä. Aiemmin Titta on työskennellyt muun muassa Meidän TalonViherpihan ja Kauneus & Terveys -lehden päätoimittajana, Vauvan toimitussihteerinä ja toimittajana Me Naisissa. Hän aloittaa Erassa sisältöjohtajana 30. elokuuta.

”Olen työskennellyt koko urani sisältöjen parissa: ensin pitkään journalistina, viimeiset vuodet sisältömarkkinoinnin asiakkaiden kanssa. Minua kiehtoo strategisen ajattelun ja hyvien tarinoiden tuominen yhteen vaikuttaviksi, luottamusta herättäviksi sisällöiksi. Nautinkin eniten strategisesta tekemisestä yhdessä asiakkaan kanssa. On palkitsevaa edetä tavoitteellisesti kohti päämäärää”, Titta Kiuru sanoo.

Titta Kiuru on jo kuudes uusi eralainen tänä vuonna. Eran liikevaihto viime vuonna oli 2,1 miljoonaa euroa, ja tämän vuoden tavoitteena on viidenneksen kasvu.

Jokainen tulija rikastuttaa ajatteluamme ja avaa meille ja asiakkaillemme ovia uuteen. Titta tuo mukanaan hienoa kokemusta ja näkemystä erityisesti kuluttajille suunnatusta sisältömarkkinoinnista muun muassa vähittäiskaupan kentältä. Lisäksi hänellä on rautainen kokemus niin projektien, tiimien kuin sisältöjenkin johtamisesta”, Eran operatiivinen johtaja Tuomas Littunen sanoo.