Varaa ilmainen markkinointi­sparraus Etelä-Pohjanmaalla

Hienoa, että haluat kasvaa ja kehittyä viestinnän ja markkinoinnin keinoin.

Kun mietit mitä sinun kannattaisi tehdä markkinoinnissasi juuri nyt ja mihin panostaa tulevaisuudessa, olemme mielellämme apunasi. Veloitukseton markkinointisparrauksemme auttaa sinua hahmottamaan, kuinka hyvin organisaatiosi nykyiset suunnitelmat, toimenpiteet ja kanavat toteuttavat liiketoimintasi tavoitteita.

Ole siis yhteydessä Seinäjoen toimistomme johtajaan Mervi Rantakariin ja kerro hänelle tarpeistanne, tilanteestanne ja tavoitteistanne. Hän laatii ehdotuksen sparrauksen pohjaksi.

Veloitukseton konsultointimme sisältää yhdessä valittujen kanaviesi, sisältöjesi tai materiaaliesi analysoinnin ja yhteisen palaverin, jossa esitämme ajatuksiamme kehitystoimenpiteistä. Saat käyttökelpoisia ideoita ilman sitoutumista.

”Sain mainioita ajatuksia kampanjamme toteutta­miseksi. Natiivimainonta mediassa oli meille täysin uusi aluevaltaus, ja idea syntyi yhteisissä pohdinnoissa Eran kanssa.”

MAAJOHTAJA PIA HÄKKINEN, PILOT

Tavataan teillä tai Framissa

Käyn mielelläni havaintomme läpi ja sparraan markkinointiajatuksia kanssasi kasvokkain. Sovitaan siis tapaaminen minne vain Etelä-Pohjanmaalla – tai tervetuloa toimistollemme Framiin!

Mervi Rantakari
Toimiston johtaja
050 414 4252
mervi.rantakari@eracontent.com

Toimistomme Seinäjoella
Kampusranta 9
C-rakennus

Tutustu seuraavaksi
työmme tuloksiin!