Puolikuva hymyilevästä Laura Parviaisesta.
Era Contentin digistrategi Laura Parviainen puolikuvassa.

Laura Parviainen digistrategiksi Era Contentiin

Laura Parviainen on nimitetty digistrategiksi sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto Era Contentiin. Eran digitaalisen markkinoinnin palvelut ulottuvat strategisesta suunnittelusta sekä konsultoinnista kampanjoiden toteuttamiseen, asiakkaiden digikanavien ylläpitoon, analytiikkaan ja sivustoprojekteihin.

Digistrategina Laura Parviainen kehittää Eran asiakkaiden digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuja, on mukana strategiatöissä ja suunnittelee digimarkkinoinnin kokonaisuuksia. Hän siirtyy Eralle Touhula-päiväkodeista, jossa hän työskenteli markkinoinnin asiantuntijana, digitaalisen markkinoinnin suunnittelijana ja yhteisöpäällikkönä. Aiemmin on hän tehnyt töitä Online Marketing Specialistina Nordic Beauty Inc:ssä ja sisältöasiantuntijana Grouponilla.

”Asiakasymmärrys ja vuoropuhelu ovat minulle avainasioita, sillä digitaalisessa markkinoinnissa pitää huomioida niin myynnin, markkinoinnin kuin viestinnänkin tarpeet ja tekemiset. Haluan aina ensiksi ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja sen tavoitteita, koska markkinoinnin pitäisi palvella vain ja ainoastaan niitä”, Laura Parviainen sanoo.

Laura Parviainen on jo kuudes osaaja Eran kasvavassa ja kehittyvässä digitiimissä.

”Monipuolistuvat palvelumme ja laajentuvat asiakkuutemme vaativat lisää osaamista ja aivoja. Lauran aiempi kokemus niin strategisesta suunnittelusta kuin kädet savessa tekemisestäkin ovat erinomainen yhdistelmä tähän tarpeeseen. Tällä hetkellä kysyntää on erityisesti erilaisille digitaalisen markkinoinnin strategioille ja digimarkkinoinnin vuokra-asiantuntijoille asiakkaiden erilaisissa projekteissa”, Eran digitaalisen markkinoinnin palvelujen johtaja Salla-Mari Kinnunen sanoo.

Era Content on vuonna 2014 perustettu strateginen sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto, jonka liikevaihto viime vuonna oli 2,6 miljoonaa euroa. Erassa on töissä yli 30 osaajaa, joilla on vahva tausta media-alalta, viestinnästä ja markkinoinnista. Jatkuvien kumppanuuksien ohella Eran ydintekemistä ovat brändi- ja strategiatyöt, konsultointi ja valmennukset. Eralla on toimistot Helsingissä ja Seinäjoella.