Herbert_Kristina_2000x1500

Kristina Herbert Eran asiakkuus- ja digitiimin vetäjäksi

Kristina Herbert on nimitetty strategisen sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto Era Contentin asiakkuus- ja digitiimin vetäjäksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Kristina Herbert johtaa Eran asiakkuusjohtajia ja digitaalisen markkinoinnin tiimiä. Johtoryhmän jäsenenä hän osallistuu Eran strategiatyöhön ja liiketoiminnan kehittämiseen. Hän jatkaa myös omien asiakkuuksiensa asiakkuusjohtajana.

Kristina aloitti Erassa vuonna 2020. Sitä ennen hän työskenteli asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksella markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä. Hän on voittanut kolme maailmanmestaruutta muodostelmaluistelussa Helsinki Rockettes -joukkueessa, jonka kapteenina hän toimi vuosina 2009–2012.

”On aina hienoa, kun eralaiset kasvavat uusiin tehtäviin ja saavat uusia vastuita. Kristina on lunastanut asiakkaidemme ja kollegoidensa luottamuksen. Uudessa roolissaan hän kehittää entistä vahvemmin kasvun edellytyksiä niin asiakkaillemme kuin eralaisillekin”, toimitusjohtaja Eero Anhava sanoo.

Asiakkaiden Eralle antama suositteluarvosana 9 asteikolla 0–10.

”Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösmittari. Haluamme vaalia ja parantaa asiakaskokemusta, kun kehitämme ja kasvatamme Eraa. Juuri nyt panostamme erityisesti digitaalisen markkinoinnin palveluihin, jotta voimme varmasti vastata kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin”, Kristina Herbert kertoo.

Era Content on vuonna 2014 perustettu strateginen sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto, jonka liikevaihto viime vuonna oli 2,4 miljoonaa euroa. Erassa on töissä lähes 30 osaajaa, joilla on vahva tausta media-alalta, viestinnästä ja markkinoinnista. Jatkuvien kumppanuuksien ohella Eran ydintekemistä ovat brändi- ja strategiatyöt, konsultointi ja valmennukset.