nimitys-viljanen-palhus-1

Katja Palhus asiakkuusjohtajaksi ja Kaisa Viljanen tuottajaksi Eraan

Era Contentin tiimi vahvistuu jälleen, kun teollisuuden, työelämän, EU:n ja nykytaiteen parissa työskennellyt Katja Palhus sekä Helsingin Sanomissa sekä Me Naisissa sisältöjä suunnitellut ja tehnyt Kaisa Viljanen aloittavat strategisessa sisältö- ja viestintätoimistossa elokuussa.

Eran uudella asiakkuusjohtajalla Katja Palhusilla on monipuolinen kokemus sisällöistä ja viestinnästä sekä tekijänä että tilaajana. Viimeksi hän työskenteli Ammattiliitto Pron verkkoviestinnän päätoimittajana. Sitä ennen hän on ollut toimituspäällikkö viestintätoimisto Unionimediassa, toimittaja Mediuutisissa ja viestintäpäällikkö galleria Kalhama&Piippo Contemporaryssa.

”Tiedän, miten mahtavaa on, kun voi kääntyä luotettavan yhteistyökumppanin puoleen. Hyvän toimiston kanssa voi sparrailla yhdessä näkökulmia, punnita vaihtoehtoja ja saada uusia ideoita kiireenkin keskellä. Siksi suhtaudun uuteen asiakkuusjohtajan työhöni sekä intohimoisesti että arvostaen. Aiemmat työni ovat myös opettaneet, että hyvästä suunnittelusta ei kannata koskaan tinkiä: hommat sujuvat tehokkaasti ja tuloksellisesti, kun tekemisen tukena ovat selkeät suunnitelmat, yhteinen näkemys ja toimivat prosessit”, Katja Palhus sanoo.

Kaisa Viljanen siirtyy Eran tuottajaksi Sanomasta, jossa hän on viimeksi työskennellyt Me Naisten toimittajana. Helsingin Sanomissa Kaisa teki töitä Lauantai-liitteen toimitussihteerinä, kulttuuritoimituksen tuottajana sekä toimittajana kirjoittaen juttuja muun muassa lifestyle-sivuille.

”Sisällöntekijänä keskeistä osaamistani on hoksata puheenaiheet, löytää uutiset, rakentaa sisältöihin draamaa ja vangita kohderyhmien huomio. Eraan siirtyessäni odotan erityisesti sitä, että pääsen nyt sukeltamaan myös asiakkaiden maailmoihin ja miettimään, mitä voin sieltä yleisöille sisällöllisesti ammentaa. Viestintää tehdään aina ihmisille, joten tärkeimmät kysymykset ovat mitä he ajattelevat, kokevat ja tuntevat”, Kaisa Viljanen sanoo.

Katja Palhusin, Kaisa Viljasen ja uuden sisältöjohtajan Titta Kiurun aloitettua elokuun aikana eralaisia on jo 25.

”Asiakkaidemme paras luottamuksenosoitus on, että töitä riittää ja yhteinen tekemisemme laajenee uusille alueille. Katja, Kaisa ja Titta tuovat meille taas paljon uutta osaamista ja ajattelua. Samalla he auttavat meitä varmistamaan, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme kaikissa tarpeissa ja olemaan apuna kaikkein kiireellisimmissäkin tilanteissa”, Eran toimitusjohtaja Eero Anhava sanoo.