kristina-herbert-1

Era Contentin palvelut monipuolistuvat – Kristina Herbert asiakkuuspäälliköksi

Strategisen sisältö- ja viestintätoimisto Era Contentin palvelut monipuolistuvat ja kumppanuudet syventyvät. Kristina Herbert on nimitetty Eran uudeksi asiakkuuspäälliköksi.

Era Content on kesän jälkeen monipuolistanut palvelutarjontaansa visuaalisessa suunnittelussa, palvelumuotoilussa ja digimarkkinoinnissa. Samaan aikaan Era on aloittanut työt useamman uuden asiakkaan kanssa, ja monet sisältö- ja viestintätoimiston jatkuvista asiakkuuksista ovat syventyneet entisestään.

”Olemme korona-aikana onnistuneet sujuvasti vastaamaan asiakkaidemme nopeasti muuttuneisiin tarpeisiin ja yritysten haluun pistää markkinointinsa toimintamalleja uusiksi. On hienoa, että näissä huonojen uutisten hallitsemissa oloissa monet organisaatiot panostavat kohderyhmiensä puhuttelemiseen, tarttuvat uusiin mahdollisuuksiin ja luovat uskoa tulevaan. Rekrytoimalla uusia osaajia haluamme varmistaa, että pystymme lunastamaan lupauksemme entistä kokonaisvaltaisemmasta kumppanuudesta”, Eran toimitusjohtaja Eero Anhava sanoo.

Kristina Herbert aloittaa asiakkuuspäällikkönä 7. lokakuuta. Hän siirtyy Eralle asianajotoimisto Dittmar & Indreniukselta, jossa hän on työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä. Kristina on voittanut kolme maailmanmestaruutta muodostelmaluistelussa Helsinki Rockettes -joukkueessa, jonka kapteenina hän toimi vuosina 2009–2012.

”On innostavaa vaihtaa näkökulmaa ja siirtyä asiakkaan roolista toimiston puolelle. Uskon, että kokemukseni monien eri kumppanien kanssa työskentelystä antaa loistavat eväät yhteistyöhön Eran asiakkaiden kanssa. Ja se, että tekemisen ajatellaan Eralla olevan joukkuelaji, sopii minulle paremmin kuin hyvin.”

Era Contentin liikevaihto kasvoi viime vuonna viidenneksen 2,1 miljoonaa euroon. Riitta Pollarin ja Eero Anhavan vuonna 2014 perustaman toimiston ydinliiketoimintaa ovat sisältömarkkinointi, brändi- ja strategiatyöt, viestintä ja erityisesti mediataloille räätälöidyt koulutukset.