Joukko eralaisia kertoo, mitä he työstään ja työpaikastaan tuumaavat.

 

Asiakkuuspäällikkö Kristina Herbert
Asiakkuuspäällikkö Kristina Herbert, haastatteluhetkellä kolmatta päivää Erassa

Millaista on aloittaa uutena eralaisena?

Ensimmäiset päivät ovat kuluneet vauhdikkaasti – pääsin mukaan tapaamaan asiakasta jo tunnin työkokemuksella! Sen jälkeen olen jaellut moikkauksia sisäisissä palavereissa, ajautunut keskustelemaan urapoluista ja Netflix-sarjoista, tutustunut Eran strategiaan ja laittanut työvälineitäni ja viestintäkanavia kuntoon. Nyt ollaan linjoilla!

Kaikkia eralaisia en ole vielä tavannut. Silti kummastelen, että olenko tosiaan ollut vasta kolme päivää jengissä vai tuntenut nämä ihmiset jo pidempään?

Vaikka meitä täällä toimistolla on vain muutama, ympärillä tapahtuu koko ajan ja sisältöjä, joihin tutustua, on vaikka kuinka. Olen selvästi asiantuntevan ja kokeneen porukan ympäröimä.

Tutustu rekryymme: Luovia & näkemyksellisiä sisältöjohtajia

 

Design director Aino Ahtiainen, eralainen elokuusta 2020

Kuvaile Eraa visualistin silmin.

Era on energinen kasvuyritys. Lähestymme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kuunnellen, opastaen ja tarvittaessa haastaen. Tämä on unelmapaikka monipuoliselle ja tiedonjanoiselle tekijälle – työnkuva ei määrity tittelin mukaan, vaan laajenee luontevasti strategiaan, sisältöihin, brändityöhön ja konseptisuunnitteluun. Se tuo työhön mielekkyyttä – on ihanaa tarjota asiakkaalle jotain odottamattoman hyvää ja hyödyllistä.

 

 

Sisältöjohtaja Heli Karonen, eralainen helmikuusta 2019

Miten olet muuttunut sisältöjen ammattilaisena Erassa?

Kuvittelin, että yli 15 vuotta mediassa olisi tehnyt minusta melkoisen sisältökonkarin – osittain näinkin, mutta vähänpä kuitenkaan tiesin. Eraan tultuani olen moneen otteeseen hämmästellyt, miksi ihmeessä en aiemmin ajatellut sisältöjä näin monesta eri näkökulmasta. Aikani täällä on ollut mieletön oppimatka: strateginen ajatteluni on kehittynyt, kohderyhmäosaamiseni on syventynyt sekä konseptoinnissa ja kerronnan keinoissa olen saanut koetella mielikuvitukseni rajoja. Työkavereiden lisäksi itse työ on opettanut, sillä asiakkaidemme toimialat ovat ällistyttävän monipuolisia. Olen saanut tehdä töitä niin  julkisen sektorin, start uppien kuin perhe- ja pörssiyhtiöidenkin huippuosaajien kanssa. Olen ollut lähes kaksi vuotta Erassa ja edelleen tuntuu, että matkahan on vasta aluillaan!

 

 

Tilaa uutiskirjeemme!

 

 

  • Artikkelin kategoria:Nimitys