Sisältötoimisto Era Content on voittanut kilpailutuksen verkkomedia Erve Uutisten sisältöjen tekemisestä. Yhteistyö Suomen Erillisverkkojen kanssa starttaa valtionhallinnon päättäjille ja turvallisuusviranomaisille suunnatun verkkomedian uudistamisella yhdessä Franticin kanssa. Ensi vuoden alussa Era alkaa vastata Erve Uutisten sisällöistä.

 

Suomen Erillisverkot -konserni varmistaa yhteiskunnan toimivuutta turvaamalla viranomaisten ja muiden turvallisuuskriittisten toimijoiden viestintää ja johtamista. Erillisverkkojen toiminta sai alkunsa viranomaisverkko Virvestä, ja nykyään valtion omistama erityistehtäväyhtiö tarjoaa asiakkailleen monipuolisia tilannekuva-, tietoliikenne- ja konesalipalvelukokonaisuuksia.

Era Content voitti syksyllä julkisen kilpailutuksen Erve Uutisten (erveuutiset.erillisverkot.fi) sisältöjen tekemisestä. Parhaillaan käynnissä on Erve Uutisten sisällöllinen, visuaalinen ja tekninen uudistus, jossa Eran yhteistyökumppanina on digitaalisen asiakaskokemuksen asiantuntijayritys Frantic. Erillisverkkojen verkkomedian kohderyhmiä ovat eri turvallisuusviranomaiset, kuten puolustusvoimat, poliisi ja pelastustoimi sekä sosiaali- ja terveyssektori. Erve Uutiset tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä myös huoltovarmuuskriittisille yrityksille.

”Erve Uutiset on kriittisen viestinnän ja turvallisuustoimijoiden äänitorvi. Nostamme jatkossa keskusteluun yhä vahvemmin luotettavien ICT-palvelujen merkitystä yhteiskunnan kokonaisturvallisuudelle. Haluamme tuoda esille erityisesti asiakkaidemme eli eri turvallisuustoimijoiden yhteistyötä, joka on Suomessa maailman huippua”, Erillisverkkojen viestintäpäällikkö ja Erve Uutisten päätoimittaja Katariina Salmisalo kertoo.

Erillisverkot vahvistaa entisestään Eran julkisen hallinnon asiakkuuksia, joihin kuuluu muun muassa Senaatti-kiinteistöt. Julkiset organisaatiot muodostavat noin neljänneksen Eran liikevaihdosta, joka oli viime vuonna 1,6 miljoonaa euroa.

”On äärimmäisen kiinnostavaa uudistaa Erve Uutiset ja tehdä sisältöjä asiantunteville kohderyhmille. Meillä on vahva julkisen hallinnon ja ICT-alan osaaminen, jota voimme nyt entistäkin monipuolisemmin hyödyntää”, Era Contentin toimitusjohtaja Eero Anhava sanoo.

Lisätietoja antavat:
toimitusjohtaja Eero Anhava, Era Content, 040 530 4895, eero.anhava@eracontent.com
viestintäpäällikkö Katariina Salmisalo, Suomen Erillisverkot, 040 701 6576, katariina.salmisalo@erillisverkot.fi