ERA_Marja_M_02_1134x756-1024x683

Sisältötoimisto Eran kasvu jatkuu: Marja Ollakka projektijohtajaksi

Marja Ollakka vahvistaa Eraa monipuolisella viestintä- ja markkinointiosaamisellaan. Viime vuonna sisältötoimisto kasvoi kolmanneksella.

Marja Ollakka on aloittanut projektijohtajana sisältötoimisto Era Contentissa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Kotkan kaupungin viestintäpäällikkönä, viestinnän erityisasiantuntijana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, viestintäpäällikkönä Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa ja toimittajana useissa sanomalehdissä.

”Julkisen hallinnon asiakkuutemme ovat vahvassa kasvussa ja yhä useammat asiakkaamme tilaavat meiltä myös viestintää. Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani, ja näissä tiiviissä suhteissa kokeneet ja näkemykselliset projektijohtajamme ovat avainasemassa”, Era Contentin toimitusjohtaja Eero Anhava sanoo.

”Aiemmissa töissäni olen oppinut tekemään muutoksia ja myymään niitä sisäisesti, ja uskon, että yksi vahvuuksistani on analysoida, mitä kannattaisi tehdä ja ajatella toisin. On hauska vaihtaa näkökulmaa ja ikään kuin hypätä pöydän toiselle puolelle”, Marja Ollakka sanoo.

Viime vuonna Eran liikevaihto kasvoi noin kolmanneksella 1,6 miljoonaan euroon. Vuonna 2014 perustettu sisältötoimisto on tehnyt töitä jo noin sadan eri asiakkaan kanssa.

”Asiakkaitamme ovat yritykset, julkiset organisaatiot ja järjestöt sekä media. Liiketoimintamme kivijalkoja ovat strategia- ja brändityöt sekä jatkuvat sisältökumppanuudet, joissa palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti aina täysin ulkoistettuihin toimintoihin saakka. Myös sisältövalmennustemme kysyntä on voimakkaassa kasvussa”, Eero Anhava kertoo.