Huolella suunniteltu ja taidolla toteutettu visuaalisuus auttaa erottumaan joukosta ja luo muistijälkiä. Kuvat ja videot ovat olennainen osa brändiäsi ja organisaatiosi tarinaa.

 

Kuva toimii katseenvangitsijana, välittää tunteen, kertoo tarinaa, luo yhtenäisyyttä ja johdattaa eteenpäin. Monikäyttöisen kuvan ja videon tarve osana markkinointia ja viestintää kasvaa jatkuvasti.

Me Erassa näemme visuaalisuuden erottamattomana osana brändiä ja kuvakerronnan oleellisena osana sisältöä. Rakennamme asiakkaillemme kuvamaailmoja ja -ohjeistuksia sekä konseptoimme vaikuttavia visuaalisia ratkaisuja. Toteutukset videotuotannoista henkilöstökuvauksiin ja brändikuvaston luomisesta yksittäisten sisältöjen kuvittamiseen ovat osa päivittäistä työtämme ja tehokasta prosessiamme.

Työskentelemme parhaiden kuvaajien ja visualistien kanssa. Voimme järjestää kuvauksen sujuvasti missä päin Suomea tahansa.

 

Era on toteuttanut kuvauspäivät avaimet käteen -periaatteella ja vankalla ammattitaidolla.  Kaikki on sujunut todella vaivattomasti, minkä ansiosta olemme säästäneet omaa aikaamme. On ollut upeaa seurata, kuinka eralaiset tekevät huolellista työtä myös pienten, mutta merkityksellisten asioiden huomioimisessa.
Senior content manager Päivi Pietarinen, ifolor

 

Valokuvaus tai videotuotanto – kaikki lähtee suunnittelusta

  1. Tavoite: Määrittelemme yhdessä, mitä haluamme saavuttaa. Käymme läpi kuvan kaikki käyttötarkoitukset ja -kanavat. Tavoitteenamme on aina, että kuvia voi käyttää monipuolisesti ja kauan.
  2. Suunnittelu: Perehdymme organisaatiosi brändiin ja visuaaliseen ohjeistoon. Luomme ehdotuksen kuvaustyylistä ja lokaatioista. Huolehdimme kuvausjärjestelyistä, kuten esimerkiksi kuvattavien ohjeistamisesta, castingista, meikkauksesta ja rekvisiitan hankinnasta.
  3. Kuvaus: Toteutamme kuvauksen suunnitelman mukaisesti avaimet käteen -periaatteella.
  4. Kuvien käsittely ja toimitus: Saat valittavaksesi raakakuvat, minkä jälkeen käsittelemme ne kaikkiin tarvittaviin formaatteihin.

Kuvat ja videot avaimet käteen -palveluna

Kuvapalvelumme sisältää:

  • Kuvamaailman suunnittelu, dokumentointi ja konseptointi
  • Videoiden käsikirjoittaminen
  • Kuvausten suunnittelu ja aikataulutus
  • Kuvauspaikan valinta
  • Järjestelyt, esim. meikkaus, lavastus ja kuvausten ohjaus
  • Kuvien käsittely

Kerron mielelläni lisää!

Eero Anhava
Toimitusjohtaja & osakas
eero.anhava@eracontent.com
040 530 4895