Kaipaatko ulkopuolista asiantuntijanäkemystä markkinoinnin sparraamiseen? Haluaisitko saada arvion nykyisten sisältöjesi toimivuudesta? Mietitään tarpeitasi ja kehittämismahdollisuuksia yhdessä!

Mitä sinun kannattaisi tehdä juuri nyt ja mihin panostaa tulevaisuudessa? Varaa meiltä joko veloitukseton markkinointisparraus tai sisältöauditointi, jossa käymme läpi nykyisiä toimenpiteitäsi ja kanavasi.

Analyysimme perusteella voimme yhdessä kanssasi pohtia keinoja esimerkiksi:

  • brändisi tunnettuuden kasvattamiseen
  • laadukkaiden liidien saamiseen
  • sisältöjen vaikuttavuuden parantamiseen
  • medianäkyvyden lisäämiseen
  • sisältö- ja viestintäosaamisen kehittämiseen organisaatiossasi

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

Saat apua ja ideoita huippuasiantuntijoiltamme

Eero Anhava

Eero Anhava on Eran perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Hän on ollut mukana yli 60:ssa Eran asiakkuudessa ratkomassa muun muassa markkinointistrategioihin, brändiin ja sisältöstrategiaan, digimarkkinointiin ja -kanaviin, markkinoinnin automatiikkaan ja analytiikkaan liittyviä tarpeita.

Riitta PollariRiitta Pollari on Eran perustajaosakas ja sisältöjohtaja. Hänellä on laaja kokemus brändityöstä, sisältö- ja viestintästrategioista sekä valmennusten vetämisestä. Auditoinneissa ja sparrauksissa Riitta tarkastelee brändin ja sen äänen välittymistä, kohderyhmien puhuttelemista sekä konseptien, näkökulmittamisen ja erilaisten kerronnan keinojen hyödyntämistä.