Eran kokeneiden sisällöntekijöiden joukko kasvaa jälleen, kun Maiju Majamaa aloittaa tuottajana.

 

Maiju Majamaa siirtyy sisältötoimisto Era Contentiin Ilta-Sanomista, jossa hän on työskennellyt toimittajana uutis-, viikonvaihde-, viihde- ja lifestyletoimituksissa viimeiset kahdeksan vuotta.

”Asiakasmäärämme kasvaa ja asiakkuutemme laajentuvat. Kehitämmekin jatkuvasti kokeneiden, monipuolisten ja idearikkaiden sisällöntekijöiden joukkoamme, joka taitaa sisällöt kaikissa kanavissa. Tuottajahakuumme tuli parisensataa hakemusta, joten pääsimme valitsemaan erittäin hyvien hakijoiden joukosta”, Eran osakas Riitta Pollari kertoo.

”Haluan tehdä laadukasta ja oivaltavaa sisältöä. Toimittajana olen harjaantunut löytämään ja kertomaan tarinoita, joiden äärelle vastaanottaja pysähtyy ja joista hän löytää tarttumapintaa omaan elämäänsä. On ilo päästä toteuttamaan tätä taitoa nyt Erassa”, Maiju Majamaa sanoo 

Vuonna 2014 perustettu Era on tehnyt töitä jo noin sadan eri yrityksen, mediabrändin, julkisorganisaation ja järjestön kanssa. Viime vuonna sisältötoimiston liikevaihto kasvoi noin kolmanneksella 1,6 miljoonaan euroon.

  • Artikkelin kategoria:Nimitys