Oletko sisältöjen johtamisen ja suunnittelun vahva ammattilainen? Innostutko yhtä lailla strategisista pohdinnoista kuin yksittäisten sisältöjen hiomisesta huippuunsa? Seuraatko yhteiskuntaa ja elämää väsymättömällä mielenkiinnolla? Haluatko vaikuttaa ja avata ihmisille uusia näkökulmia?

Jos vastauksesi on KYLLÄ, lue lisää!

Olemme asiakkaidemme sisältö-, viestintä- ja markkinointikumppani. Kasvava asiakaskuntamme ulottuu pörssiyrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään.

Nyt haemme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme

Luovia & näkemyksellisiä sisältöjohtajia

vastaamaan valittujen asiakkuuksiemme sisältöjen johtamisesta, kehittämisestä ja laadusta. Olet myös mukana rakentamassa brändejä, laatimassa sisältöstrategioita ja luomassa konsepteja.
Tutustu tehtävään

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi – lue tästä, millaista meillä on olla töissä. Asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta kertoo se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kasvavia. Tuore suositteluarvosanamme on 9,5/10.

Tilaa uutiskirjeemme!

  • Artikkelin kategoria:Nimitys