Vauhdilla kasvava sisältö- ja viestintätoimisto Era Content on saanut uuden hallituksen. Eija Ailasmaa tuo Eran hallitustyöhön näkemystä kansainvälisen yritysmaailman huipulta ja Antti Lehto osaamista talous- ja prosessijohtamisesta.

Eran hallitus: Antti Lehto, Eija Ailasmaa, Riitta Pollari ja Eero Anhava

Eija Ailasmaa toimii tällä hetkellä Solidiumin hallituksen varapuheenjohtajana ja Outotecin hallituksen jäsenenä. Ennen hallitusammattilaisen tehtäviään hän teki uran mediassa toimittajasta kansainvälisen Sanoma Media -liiketoimintaryhmän toimitusjohtajaksi ja Sanoma-konsernin johtoryhmän jäseneksi.

”Läpinäkyvässä ja vuorovaikutteisessa maailmassa viestinnän rooli vain korostuu – merkitykselliset sisällöt vahvistavat luottamusta ja sitoutumista. Eralaisten näkemyksellisyys, uudistava ote ja syvällinen yhteiskunnallinen ymmärrys ovat tehneet minuun vaikutuksen. Tällaista asennetta yritykset kumppaneiltaan odottavat”, Eija Ailasmaa sanoo.

Antti Lehto työskentelee Autoklinikka-yhtiöiden talousjohtajana. Aiemmin hän on muun muassa johtanut Finnair-konsernin business control -toimintoa.

”Olen ollut vaikuttunut Eran tehokkaista ja käytännönläheisistä prosesseista sekä saavutetuista näytöistä. Ne antavat hyvän pohjan kasvattaa Eraa kannattavasti kohti toimialan huippua”, Antti Lehto sanoo.

Eran hallitukseen kuuluvat myös yhtiön perustajaosakkaat Eero Anhava ja Riitta Pollari. Eran liikevaihto oli viime vuonna 1,6 miljoonaa euroa, jossa kasvua edellisestä tilivuodesta oli kolmannes.

”Hallitus on tärkeä keskustelukumppani, kun johdamme Eraa seuraavaan vaiheeseen. Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani, ja meiltä odotetaan jatkuvaa kehittämistä ja haastamista. Palvelutarjonnassamme sisältömarkkinoinnin rinnalle ovat nousseet vahvasti viestintä, työnantajakuvan kehittäminen ja sisältöprosessien rakentaminen”, Eero Anhava sanoo.

  • Artikkelin kategoria:Tiedote